Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. H Test, a.s. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá H Test, a.s. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


RSSRSS

Novinky

Nové řešení pro měření, analýzu a vizualizaci pokrytí generovaného 5G základnovými stanicemi

26. 6. 2017

I když jsou komunikační sítě 5G stále ještě ve stádiu laboratorního vývoje, potřebují operátoři i výrobci telekomunikační infrastruktury začít řešit plánování pokrytí území signálem 5G a začít ověřovat skutečnou výkonnost 5G základnových stanic při instalaci v terénu. Společnost Keysight Technologies proto představila nové řešení.

PXI mikrovlnný generátor pro komplexní širokopásmové signály jako je 5G

26. 6. 2017

Společnost Keysight Technologies představila PXIe mikrovlnný generátor M9383A s interní modulační šířkou pásma 1 GHz, určený primárně pro tvorbu komplexních širokopásmových signálů jako jsou například signály 5G.

Keysight U8489A - první 120 GHz výkonový senzor na světě

26. 6. 2017

USB termočlánkový výkonový senzor je prvním na světě, který umožňuje měření výkonu v rozsahu od DC po 120 GHz. Stejně jako nové obvodové analyzátory pro milimetrové pásmo je osazen 1 mm konektorem.

Vector Signal Analysis (VSA) software Keysight 89601B nyní podporuje i analyzátory FieldFox

26. 6. 2017

Nejnovější verze softwaru pro vektorovou analýzu signálů Keysight 89601B VSA nyní podporuje i ruční RF a mikrovlnné analyzátory Keysight FieldFox.

Zobrazit všechny novinky

Rychlý kontakt

H TEST a.s.
Šafránkova 3
155 00  Praha 5

+420 235 365 207
+420 235 365 204


Zasílání novinek e-mailem

Informace o novinkách zasíláme formou elektronického direct mailu maximálně 1 – 2x za měsíc.

© 2017, H TEST a.s. - všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑