Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. H Test, a.s. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá H Test, a.s. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


RSSRSS

Novinky

Dvoukvadrantové regenerativní stejnosměrné zdroje Keysight RP7900

06. 9. 2017

Společnost Keysight Technologies uvedla v létě na trh zcela novou kategorii přístrojů – dvoukvadrantové zdroje Keysight RP7900. Tyto nové zdroje o max. výkonu až 10 kW mohou pracovat jak v režimu DC zdroje (max. napětí 950V, max. proud 40A, funkce autoranging), tak v režimu regenerativní DC zátěže o stejném výkonu.

Kompaktní stolní stejnosměrné zdroje Chroma 62000L

06. 9. 2017

Nejnovějším přírůstkem do nabídky stejnosměrných zdrojů Chroma je nová řada kompaktních zdrojů 62000L. Tyto nové zdroje mají maximální výstupní napětí 60 V, proud 7 A a výkon až 150 W.

Nový analyzátor elektrického výkonu Chroma 66205

06. 9. 2017

Společnost Chroma představila nový model analyzátoru elektrického výkonu Chroma 66205, umožňující měřit stejnosměrný i střídavý výkon ve frekvenčním rozsahu 15 Hz až 10 kHz. Přístroj má celkem 6 napěťových rozsahů 15/30/60/150/300/600 Vrms a za příplatek je možné doplnit vysokonapěťový rozsah 1200 V.  

Nové řešení pro měření, analýzu a vizualizaci pokrytí generovaného 5G základnovými stanicemi

26. 6. 2017

I když jsou komunikační sítě 5G stále ještě ve stádiu laboratorního vývoje, potřebují operátoři i výrobci telekomunikační infrastruktury začít řešit plánování pokrytí území signálem 5G a začít ověřovat skutečnou výkonnost 5G základnových stanic při instalaci v terénu. Společnost Keysight Technologies proto představila nové řešení.

Zobrazit všechny novinky

Rychlý kontakt

H TEST a.s.
Šafránkova 3
155 00  Praha 5

+420 235 365 207
+420 235 365 204


Zasílání novinek e-mailem

Informace o novinkách zasíláme formou elektronického direct mailu maximálně 1 – 2x za měsíc.

© 2017, H TEST a.s. - všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑