Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. H Test, a.s. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá H Test, a.s. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


RSSRSS

Novinky

Programovatelné stejnosměrné napájecí zdroje Keysight E36300 Series

15. 6. 2017

Společnost Keysight Technologies představila novou modelovou řadu programovatelných stejnosměrných zdrojů s označením Keysight E36300 Series, které navazují na populární tříkanálové dc zdroje E3631A. Oproti svému předchůdci nabízejí uživateli nové přehlednější uživatelské rozhraní a celou řadu nových funkcí.

Vylepšená varianta LCR metru KUST LM1010

26. 5. 2017

Společnost KUST Elektronik představila vylepšenou verzi LCR metru LM1010A.

Nový firmware 7.1 a nová rozšíření pro osciloskopy InfiniiVision DSOX3000T, DSOX4000 a DSOX6000

26. 5. 2017

Společnost Keysight Technologies uvolnila novou verzi firmwaru pro osciloskopy InfiniiVision. Nová revize přidává několik zajímavých funkcí pro měření ve frekvenční doméně.

Nový 100W GaN zesilovač od Pasternack pro pásmo 0,7 až 2,7 GHz

22. 3. 2017

Nový GaN zesilovač PE15A5033F od Pasternack Enterprices dává na výstupu
až 100 W výkonu v širokém frekvenčním pásmu od 0,7 do 2,7 GHz.

Zobrazit všechny novinky

Rychlý kontakt

H TEST a.s.
Šafránkova 3
155 00  Praha 5

+420 235 365 207
+420 235 365 204


Zasílání novinek e-mailem

Informace o novinkách zasíláme formou elektronického direct mailu maximálně 1 – 2x za měsíc.

© 2017, H TEST a.s. - všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑