Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. H Test, a.s. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá H Test, a.s. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


RSSRSS

Novinky

Nové bateriové analyzátory GW Instek GBM-3000

19. 7. 2018

Společnost GW Instek představila nové bateriové analyzátory řady GBM-3000 využívající 1 kHz AC testovací signál. Analyzátory umožňují měření vnitřního odporu baterií a napětí baterie
do 300V (GBM-3300) nebo 80V (GBM-3080).

Keysight Nemo IoT Meter – ruční analyzátor kvality pokrytí NB-IoT a LTE-M sítí

18. 7. 2018

Nemo IoT Meter je nejnovějším přírůstkem do rodiny analyzátorů pokrytí bezdrátových sítí Keysight Nemo. Je určen pro testování úrovně pokrytí a kvality služeb v NB-IoT nebo LTE-M sítích. Jedná se o ideální zařízení pro techniky instalující IoT zařízení a senzory nebo pro pracovníky údržby a plánování IoT sítí.

Keysight UXR – nejrychlejší real-time osciloskopy na světě

17. 7. 2018

Společnost Keysight Technologies představila 12. července 2018 v rámci akce Keysight World Tokio nejrychlejší real-time osciloskopy světa - řadu Inifiniium UXR. Řada UXR je prvním zástupcem zcela nové generace osciloskopů z produkce Keysight Technologies.

Nové příslušenství pro měření velkých odporů s Keysight B2985A/87A

17. 7. 2018

Elektrometry / měřiče velkých odporů Keysight B2985A/87A umožňují měření elektrického odporu až do hodnoty 10 POhm. Měření takto velkých odporů vyžaduje testovací signál o velikosti až 1000 V. Práce s takto velkými napětími může být nebezpečná, společnost Keysight proto uvádí na trh novou řadu příslušenství pro měření velkých odporů.

Zobrazit všechny novinky

Rychlý kontakt

H TEST a.s.
Šafránkova 3
155 00  Praha 5

+420 235 365 207
+420 235 365 204


Kontakt

H TEST a.s.
Šafránkova 3
155 00 Praha 5

+420 235 365 207
+420 235 365 204

Novinky e-mailem

Produktové novinky, pozvánky na odborné veletrhy, semináře a školení. Zasíláme elektronicky maximálně 3 x v měsíci.

Registrovat

© 2018, H TEST a.s. - všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑