Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. H Test, a.s. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá H Test, a.s. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


RSSRSS

Novinky

Keysight N9042B UXA X-Series Signal Analyzer

09. 3. 2021

Nejlepší řešení pro budoucí výzvy v mikrovlnných měřeních:
Frekvenční rozsah 2 Hz až 110 GHz
Interní šířka pásma analýzy 4 GHz
Externí šířka pásma analýzy 11 GHz
Nejlepší hodnoty EVM, DANL a dynamického rozsahu na trhu

Pendulum Instruments – rf/mikrovlnné čítače, frekvenční standardy a distribuční zesilovače

26. 1. 2021

Společnost H TEST a.s. se stala autorizovaným distributorem produktů 
Pendulum Instruments pro region střední Evropy.

Nejdostupnější SMU od Keysight Technologies - řada B2900BL již od 3.918,- EUR

02. 12. 2020

Společnost Keysight Technologies představila novou řadu SMU (Source Measure Unit) jednotek B2900BL. Oba nové modely B2901BL a B2910BL přináší zákazníkům vysokou přesnost a rychlost měření, intuitivní grafické uživatelské rozhraní a bohatou nabídku příslušenství pro připojení měřeného zařízení.

Zobrazit všechny novinky

Rychlý kontakt

H TEST a.s.
Šafránkova 3
155 00  Praha 5

+420 235 365 207
+420 235 365 204


Kontakt

H TEST a.s.
Šafránkova 3
155 00 Praha 5

+420 235 365 207
+420 235 365 204

Novinky e-mailem

Produktové novinky, pozvánky na odborné veletrhy, semináře a školení. Zasíláme elektronicky maximálně 3 x v měsíci.

Registrovat

© 2021, H TEST a.s. - všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑